90'lar stilini gardırobunuza nasıl dahil edersiniz?

Modayı takip ediyorsanız, trendlerin döngüler halinde işlediğini bilirsiniz. Yıllar geçtikçe tekrardan eskiye dönüş başlar. Şu anda da, 90'lar stili çok moda. Moda uzmanları sizler için, gardırobunuza dahil etmeniz gereken temel 90'lar stillerini paylaşıyor.

Baggy Pantolon

2000'ler dar kot pantolonları getirmeden önce, genellikle anne kotu olarak adlandırılan bol pantolonlarımız vardı. Bu stilin 90'lara göre günümüzde daha popüler olduğu ve stil vermesinin çok kolay olduğu söylenebilir.

Moda stilisti Catherine Bibeau, "Bol kesim kot pantolonları, bol kesimi dengelemek için dar veya kısa üstlerle eşleştirin" diyor. "Kısa üstler sizin tarzınız değilse, kıyafetin çok hacimli görünmesini önlemek için içine grafik bir tişört veya bluz sokun veya bir blazer, kısa ceket veya trençkotla hava katın."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil