Armutlu rokforlu kanepe

Armutlu rokforlu kanepe tarifi

Malzemeler:
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1.5 su bardağı armut
2 çorba kaşığı toz şeker
2 çorba kaşığı ceviz, ufalanmış
1 su bardağı rokfor peyniri
5-6 yaprak adaçayı
5 pumpernickel çavdar ekmeği

Hazırlanışı:
Teflon tavaya zeytinyağını koyun, küp şeklinde doğranmış armutları ilave edin ve ara ara karıştırarak 5 dakika pişirin. Toz şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin. Ufalanmış cevizi ilave edin. Armutlar yumuşayınca ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Ufalanmış rokfor peynirini ve ince ince kesilmiş adaçayını da ilave edin. Ekmekleri küçük kareler şeklinde veya kurabiye kalıbıyla yuvarlak şekilde kesin, armutları ekmeklerin üzerine paylaştırın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil