Armutlu ve mandalinalı pelte

15. aydan itibaren...

Malzemeler
1 adet orta boy armut (tercihen yumuşak olanı)
1 mandalinanın suyu
1 tatlı kaşığı buğday nişastası
1-2 çay kaşığı pekmez  

Hazırlanışı
Armudu mandalina suyu ile birlikte püre haline getirin. Tencereye aktarın. Nişastayı ekleyip karıştırın. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan alın. Pekmez ile tatlandırdıktan sonra bebeğinize servis yapın.   

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil