Aydan Şener: Sürekli ekranda olayım diye kaygılar taşımadım

Bir derginin son sayısına konuk olan usta oyuncu Aydan Şener, şöhret, sinema ve ekranlardan uzak kalmasına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

61 yaşındaki ünlü oyuncu Aydan Şener, “İnsanlara hep bir şekilde dizilerle, filmlerle, sonrasında tiyatroyla ulaştım. Ara verdiğim dönemler de oldu. Ben öyle sürekli gündemde olayım, sürekli ekranlarda olayım gibi kaygılar hiç taşımadım. Bazen üç, beş sene hiçbir şey yapmadığım dönemler de oldu. Ama çok şükür insanlar beni unutmadılar. İlk zamanlar verdiğim röportajlarda da bunu hep söylemişimdir. Popüler olmak değil, hedefim kalıcı olmak, diye. Bunu başarmışım ki hiçbir şey yapmasam da gündemde olmasam da insanlar beni unutmuyorlar” dedi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil