Aziz dizisi yayından kaldırıldı mı? Murat Yıldırım'dan Aziz için açıklama

Show TV'nin sevilen dizisi Aziz'den hayranlarına kötü haber geldi. Murat Yıldırım'ın başrolü oynadığı Aziz dizisi yeni sezon öncesi yayından kaldırıldı...

Show TV ekranlarında yayınlanan Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış'ın başrollerde oynadığı Aziz dizisi , geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Sevilen dizi Aziz'den hayranlarına kötü haber geldi.

AZİZ DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI MI?

28. bölümle final yapan dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

MURAT YILDIRIM'DAN AZİZ AÇIKLAMASI

Eşi Iman Elbani'nin doğumu nedeniyle bir süredir yurt dışında olan Murat Yıldırım'ın ekibe kesin bir dönüş tarihi vermediği ve herkesi zora soktuğu iddia edildi. Final haberinin duyurulmasının ardından imalı bir paylaşım yapan Murat Yıldırım, hakkındaki iddiayı da yalanlayarak "Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir" şeklinde konuştu. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil