Baharatlı yulaflı bisküvi

Baharatlı yulaflı bisküvi tarifi

Malzemeler
200 g yulaf ezmesi
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1.5 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı taze kekik
1 tatlı kaşığı taze nane
1 tatlı kaşığı taze biberiye
6-8 yemek kaşığı sıcak su

Hazırlanışı:
Yulaf ezmesi, zeytinyağı, tuz ve ince kıydığınız otları mutfak robotundan geçirin. Karıştırmaya devam ederken hamur toparlanmaya başlayana kadar su ilave edin. Hamuru unlanmış bir zemine alarak 5 mm inceliğinde açın. Yuvarlak bir bisküvi kalıbı ile parçalar keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil