Balık kebabı

Balık kebabı tarifi

Malzemeler
600 g levrek
200 g ekmek
4 dal yeşil soğan
Yarım demet maydanoz
100 g kaşar peyniri
20 g kimyon

Hazırlanışı
Levrekleri kıyma kıvamına gelinceye kadar ince kıyın. Soğan ve maydanozları da ince doğrayıp levreklere ekleyin. Rendelenmiş kaşar peyniri, ufalanmış ekmek ve kimyonu da ekleyerek yoğurun. Köfte karışımını şişte uzun şeritler halinde şekillendirin. Izgarada veya ızgara tavada yaklaşık 10 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil