Beyaz çikolata topları

Beş çayı için tatlı bir öneri...

Malzemeler
200 ml krema
1/2 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı süt tozu
1 paket vanilya
3.5 su bardağı Hindistan cevizi
100 g beyaz çikolata
Hindistan cevizi

Hazırlanışı:
Kremayı buzdolabında  soğuttuktan sonra geniş bir kaseye alın. Pudra şekerini ilave edip çırpın.  Süt tozu, vanilya ve Hindistan cevizini ilave edip hafif akışkan kıvamlı bir karışım olacak şekilde karıştırın. Karışımı buzdolabında iki saat kadar bekletin. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Hindistan cevizli karışımı buzdolabından çıkarıp erittiğiniz beyaz çikolatayı ekleyin. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp elinizle yuvarlayın ve Hindistan cevizine bulayın. Küçük kağıt kalıplara yerleştirip buzdolabında bir saat daha dinlendirip servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil