Boğa burcu kıskandığını nasıl belli eder

Boğa burcu toprak grubundadır bu yüzden kıskançlığını daha sakin belli eder. Peki Boğa burcu nasıl kıskanır.

Boğa burcu Zodyakın ikinci burcudur. Boğa burcu genelde sabitliği ile sakinliği ile bilinir ancak Boğa burcu kıskandığında da bambaşka birine dönüşebilir. Peki Boğa burcu kıskandığını nasıl belli eder? 

1. İlgilenmiyormuş gibi yapar 

Boğa burcu kıskandığında ilk başta ilgilenmiyormuş gibi yapar. Ancak partnerlerinin onu aldattığını hissederlerse deliye dönebilir. Bu da onları ilişkiden direk soğumalarına itebilir. 

2. Başka kişiyle karşılaştırırlar

Boğalar, eşlerinin başka birine yöneldiğini hissederek kıskançlık duyguları uyandırırlarsa çok hassaslaşabilirler. Kendilerini diğer kişiyle karşılaştırmaya başlayacaklar ve kendilerini aşırı derecede üzgün ve aşağılık hissedecekler. Muhtemelen yalnız kaldıklarında ağlayacaklar.

3. İlişkiyi açıklama olmadan bitirebilir

Boğa burcu açıklama yapmadan direk ortadan kaybolabilir bu da sizin aklınızda büyük soru işaretleri uyandırır. Eğer bir boğa burcu ile date ediyorsanız onları aldatmayın. 

4. Kendi alanına dönebilir 

Boğa burcu kıskandığını hissederse daha da hırslanabilir bu da onların kendi alanına çekilmelerine ve daha fazla hırsanmalarını sağlayabilir. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil