Bu insanlar gerçekten olağanüstü! İşte unutulması zor genetik özelliklere sahip 15 kişi

Her insan benzersizdir. Bu yüzden FaceID ile parmak izlerimiz, gözlerimiz ve hatta yüz tanımayla tanımlanabiliyoruz. Ne kadar başka biri gibi giyinirsen giyin, sonunda farklı görünüyorsun. Bazıları ise aşırı benzersiz özelliklerle kutsanmıştır. İşte unutulması zor genetik özelliklere sahip 15 kişi.

Bugün size daha önce görmediğiniz genetik özellikleri gösteriyoruz. tippsundtricks.co'nun haberine göre bu insanlar gerçekten olağanüstü!

Dünyanın en mavi gözleri

Yukarıdaki resimdeki kadının adı Jalicia Nightengale. Barbados modeli koyu teni ve buz mavisi gözleriyle son derece dikkat çekici görünüyor. Bu kombinasyon dünyanın en güzel yüzlerinden birini yarattı. Model, eskiden görünüşü için zorbalığa uğradığını, ancak daha sonra kendini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğini söyledi. Şimdi, benzersiz görünümleriyle geçimlerini bile sağlıyorlar.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil