Bu yaz ailenizi mutlu edecek 7 eğlenceli ve düşük maliyetli etkinlik

2. Deniz eğlencesi ve plaj günleri

Plajda geçirilen bir gün mükemmel bir yaz etkinliğidir. Kumdan kaleler yapmak, kumda çizim yapmak, top oynamak, deniz kabukları ve taşları toplamak veya tespit etmek, su tabancaları veya dalgalara su sıçratmak sizi saatlerce eğlendirecek plaj aktivitelerinden sadece birkaçıdır. Ayrıca bu anıyı eski güzel plaj dondurmasıyla tamamlamayı da unutmayın.

Yakınlarda bir plaj yoksa güvenli bir göl veya nehir bunu yapabilir. Ayrıca yapılacak eğlenceli şeylerin arasına balık tutmayı da ekleyebilirsiniz. Eğlence arasında ailenizin dinlenebileceği içme suyu, kova ve gölgelik bulundurmayı unutmayın. Ayrıca çocuklarınızı sudayken daima izleyin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil