Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında? Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer ne iş yapıyor?

Son zamanların en popüler dizisi Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'yla uzun bir süredir sevgili olduğu Burcu Denizer ile evlendi. Evlilik haberinin ardından Burcu Denizer'in kişisel hayatı merak edildi. Peki Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında? Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer ne iş yapıyor?

Uzun bir süredir birliktelik yaşayan çift Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer dünyaevine girdi. Nikah fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak evlendiklerini duyuran Urgancıoğlu ve Denizer çifti kısa sürede herkesin gündemine geldi. 

Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında?

Burcu Denizer, Tarsus Amarikan Lisesi’nden mezun olmuştur.  Daha sonra Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü kazanmıştır. Fakat okulunu dondurarak yurtdışında yaşamaya başlamıştır. 

New York'da işletme bölümünde eğitim aldığı bilinmektedir.

New York'ta işletme eğitimini tamamlayan Burcu Denizer'in ailesi, İstanbul'un en ünlü lokantalarından birinin işletmecisidir. Kendisi de tıpkı ailesi gibi Cihangir'de bir butiğin ve kafenin işletmeciliğini yapmaktadır.

Ayrıca İspanya, Fas ve Hindistan'da da bulunduğu bilinmektedir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil