Çarşı böreği

Malzemeler

Pide Hamuru İçi için

½ kg küflü peynir (ya da beyaz peynir)
Yarım demet maydanoz
2 adet kuru soğan (taze soğan da olabilir)
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
2 adet yumurta

Üzeri için
250 gr sadeyağ (tereyağı)

Hazırlanışı

Peynir, ince doğranmış soğan, maydanoz, tuz, karabiber ve yumurtayı karıştırarak börek içini hazırlayın. Hazırlanan içi çarşı fırınına götürün. Fırında uzunlamasına açılan pide hamurunun orta yerine boylu boyunca iç döşeyin. İki uzun kenarı katlayarak için üzerine örtün. Fırına sürün.10 dakika sonra çıkartıp üzerine sadeyağ sürün. Sıcak şekilde ayranla servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil