Çikolatalı breadpudding tarifi nasıl yapılır?
Çikolatalı breadpudding tarifi nasıl yapılır? diyorsanız bu tarifimize bakabilirsiniz... Taze meyvelerle muhteşem bir puding tarifi Rappel’in şefi ve kurucusu Derya Gürsu Aymutlu’dan geliyor.
6 kişilik
28 dakika
18 dakika
132 kalori
Çikolatalı breadpudding için malzemeler;
- 75 gr bitter çikolata
- 75 gr sütlü çikolata
- 75 gr beyaz çikolata
- 700 gr krema
- 4 adet yumurta
- 1/2 adet taze vanilya
- 5 gr kabartma tozu
- 7 adet kruvasan
Servis önerisi:
1
Krema, yumurta, taze vanilya, kabartma tozunu bir kapta karıştırın.
2
Önceki günden kalma kruvasanları yağladığınız fırın kabına bölerek yerleştirin.
3
Üzerine parçaladığınız çikolataları ve kremalı karışımı dökün.
4
Önceden ısıttığınız 180 derece fırında 18 dakika pişirmeniz yeterli.