Çikolatalı mus

Malzemeler
240 gr bitter çikolata
80 ml süt
3 yemek kaşığı toz şeker
1 tutam tuz
2 yumurta sarısı
4 yumurta akı
200 ml krema

Hazırlanışı
Büyük bir cam kaseyi ve çırpıcıyı soğutmak üzere buzluğa koyun. Bitter çikolatayı küçük parçalara kırıp benmari usulü eritin. Ilınmak üzere sıcak suyun üzerinden alın. Yumurta sarılarını bir cam kaseye alıp çatalla çırpın. Süt ve şekeri bir tencereye alıp karıştırın. Kısık ateşte kaynatın. Kaynar şekerli sütü yumurta sarılarının üzerine azar azar ekleyip çırpın. Sütlü karışımı eritilmiş çikolataya ekleyip çırpmaya devam edin. Yumurta aklarını bir cam kaseye alın. Cam kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin. Mikserle köpük gibi olana kadar çırpın. Yumurta akının üçte birini çikolatalı karışıma ekleyip yavaş hareketlerle yedirin. Geri kalanını da ekleyin. Soğuk kremayı buzlukta beklettiğiniz cam kaseye alıp soğuk çırpıcıyla sertleşene kadar çırpın. çikolatalı karışıma ekleyip yavaş hareketlerle karıştırın. Servis yapın.
Not: Çikolatalı musu milföyden yapacağınız kaselerin içinde servis yapabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil