Çilekli cheesecake tarifi nasıl yapılır? Şekersiz ve katkısız tarif...

Şekersiz, katkısız ve glütensiz pişmeyen cheesecake nasıl yapılır?

5 kişilik
300 dakika
0 dakika
546 kalori

Tabanı için;

  • 100 gr çiğ badem
  • 100 gr hurma
  • 25 gr Hindistan cevizi

Orta katman için;

  • 150 gr ıslatılmış çiğ kaju
  • 50 gr elma suyu
  • 50 gr Hindistan cevizi sütü
  • 50 gr Hindistan cevizi yağı

Üst katman için;

  • 150 gr çilek
  • 50 gr frambuaz
  • 18 gr elma suyu
1 Taban için gerekli malzemeleri mutfak robotundan geçirin ve tart kalıbına baskı uygulayarak doldurun. Bunu yaparken taban üzerinde boşluk kalmamasına dikkat edin.
2 Ardından dondurucuda 10 dakika bekletin.
3 Orta katman için ise; 4 saat önceden ıslatılan kajuyu diğer ürünler ile birlikte püre olana kadar mutfak robotunda çekin ve daha sonra taban katmanının üzerine sıvayarak 20 dakika kadar dondurucuya tekrar koyun.
4 Üst katman için; çilek, frambuaz ve elma suyunu robotta çektikten sonra buzluktan çıkardığınız cheesecake’in üzerine dökün.
5 Tekrar buzluğa koyun ve yaklaşık bir saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil