Çıtır hamsi

Deniz ürünleri sevenler için...

Malzemeler
1 kg ayıklanmış hamsi
3-4 yemek kaşığı mısır unu
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için sıvıyağ

Hazırlanışı
Mısır unu ve tuzu karıştırın, hamsileri karışım ile kaplayın. Derince bir tavada yağı ısıtın, hamsileri iki taraflarını çevirerek kızartın.

Hazırlayan: Elif Edes Tapan
Fotoğraf: Hande Göksan

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil