Dereotu ve enginarlı parmesan salatası

Deneyin!

MALZEMELER
Salata için:
• 5 marine enginar, ince dilimlenmiş
• 1.5 su bardağı dereotu, ince doğranmış
• 1 su bardağı parmesan rendesi
• Tuz ve taze çekilmiş karabiber
• Süsleme için dereotu dalları
Sos için:
• 1/2 küçük soğan, ince doğranmış
• 3 adet kornişon turşu, iyice doğranmış
• 1 yemek kaşığı kapari, doğranmış
• 3 dal maydanoz, ince doğranmış
• 1/2 su bardağı zeytinyağı
• 1/4 su bardağı kırmızı şarap sirkesi
• 2 yemek kaşığı beyaz şarap
• 1 yemek kaşığı hardal
• 3 yemek kaşığı portakal suyu
• 1/2 çay kaşığı şeker
Hazırlanışı:
Bütün sos malzemelerini iyice karıştırın. Enginar, dereotu ve parmesanı servis tabağına yerleştirin. Sosu üzerlerine dökün, tuz ile karabiberi ekleyin, dereotu ile süsleyerek servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil