Domatesli tavuk eti kavurma

Domatesli tavuk eti kavurma tarifi

Malzemeler:
2 tavuk göğüs eti
1 soğan
10 kiraz domates
1 yeşil dolmalık biber
1 kırmızı dolmalık biber
150 gr mantar
150 gr brokoli
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 diş sarımsak
100 gr tereyağı
Elma dilim patates
2 patates
Kızartmak için ayçiçeği yağı

Hazırlanışı:
Soğan, mantar, brokoli ve biberleri ufak doğrayın. Tereyağını eritin. Tavukları kuşbaşı doğrayıp kavurun. Domates hariç diğer sebzeleri ekleyip pişirmeye devam edin. En son domates, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Patatesleri yıkayın. Elma dilim doğrayın. Ayçiçeği yağını bir tavada ısıtıp patatesleri kızartın. Domatesli tavuk eti kavurmayı servis tabağına alın. Elma dilim patateslerle birlikte servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil