Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

DONDURMAMANIZ GEREKEN 7 YİYECEK

1. Yapraklı yeşillikler

Yapraklı sebzeleri dondurmayın çünkü suları donarak küçük buz parçalarına dönüşür. Bu buz parçaları yaprakların duvarlarını kırar. Yani yeşilliklerin buzunu çözdüğünüzde yumuşaklaşırlar ve yenmesi pek de lezzetli olmaz. Bir zamanlar çıtır ve taze olan yapraklar güzel dokularını kaybeder ve ıslak hale gelir. Yapraklı yeşillikleri daha uzun süre saklamanız gerekiyorsa, önce onları beyazlatmak isteyebilirsiniz. Haşlama, yeşilliklerin kısaca haşlanması ve ardından soğuk suya konulması anlamına gelir. Bu süreç renklerinin ve besin değerlerinin korunmasına yardımcı olabilir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil