Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

3. Kabuklu yumurtalar

Yumurtaları hala kabuklarındayken dondurmak zor olabilir çünkü içerideki sıvı dondukça genişler ve muhtemelen kabuğun çatlamasına neden olur. Kabuk bozulmadan kalsa bile yumurta aklarının ve sarılarının kıvamı değişebilir, kalınlaşıp jelatinimsi bir hal alabilir ve bu da yenmesi hoş değildir. Bu sorunu önlemek için yumurtaları dondurmadan önce açıp hafifçe çırpabilirsiniz. Daha sonra bunları hava geçirmez bir kaba dökün. Bu sayede yumurtalar sorunsuz bir şekilde donacak ve daha sonra kullandığınızda dokuları çok daha iyi kalacaktır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil