Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

4. Kızartılmış yiyecekler

Dondurma ve çözme işlemi kaplamaya nem katarak onu ıslak ve daha az lezzetli hale getirir. Patates kızartması ve kızarmış tavuk gibi kızarmış yiyecekler dondurulduğunda çıtır dokularını kaybedebilir. Ancak kızartılmış yiyecekleri dondurmanız gerekiyorsa, onları daha sonra yediğinizde fırında veya fritözde yeniden ısıtarak daha iyi hale getirebilirsiniz. Bu yöntem, orijinal gevrekliklerinin bir kısmını geri kazanmalarına yardımcı olarak onları yemeyi daha keyifli hale getirir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil