Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

5. Sulu sebzeler

Su içeriği yüksek olan sebzeler iyi donmaz. Yapraklı yeşillikler gibi bu sebzelerin içindeki su da dondurulduğunda buz kristallerine dönüşür. Bu buz kristalleri sebzelerin yapısına zarar verir, çözüldüğünde onları yumuşak ve iştah açıcı olmayan bir hale getirir. Bu tür sebzelerin örnekleri arasında salatalık, kereviz ve turp bulunur. Bu sebzelerin donmadan daha uzun süre dayanabilmesi için turşu yapabilir veya pişmiş yemeklerde kullanabilirsiniz. Turşu, onları pişirirken çıtırlığını ve lezzetini korumaya yardımcı olur ve dokudaki değişiklikleri maskeler.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil