Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

6. Makarna ve pilav

Zaten pişmiş olan makarnayı veya pirinci dondurduğunuzda, yumuşak bir hal alabilir ve çözdürdüğünüzde pek hoş olmayabilir. Bunun nedeni, içindeki nişastaların donma sırasında suyu emmesidir. Bu onları yumuşak yapar ve taze olduklarındaki kadar iyi olmazlar. Ancak dondurmanız gerekiyorsa, dondurmadan önce normalden biraz daha az pişirin ve yemek istediğinizde hafifçe ısıtın. Bu aynı zamanda sertliklerinin bir kısmını koruyacak ve lezzetlerini geliştirecektir. Bu nedenle, gerekmedikçe dondurmayın, ancak gerekirse yeniden ısıtırken nazik olun.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil