Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

7. Bazı Soslar

Dondurulmuş sosların ve mısır nişastası veya unla yapılan sosların dağılıp sulanabileceğini bilmelisiniz. Bunun nedeni, koyulaştırıcı maddenin donduğunda parçalanması, sosun veya sosun birbirine yapışmamasına ve tadı güzel olmamasına neden olmasıdır. Ancak sosları dondurmanız gerekiyorsa, çözüldükten sonra tekrar koyulaştırmayı deneyebilirsiniz. Diğer bir numara ise mısır nişastası veya un yerine ara kök veya tapyoka kullanmaktır çünkü bunlar dondurucuda daha iyi dayanır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil