Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Jessica Chastain, Beymen için kamera karşısında

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jessica Chastain, Beymen'in yüzü oldu. Ünlü yıldız, 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” için kamera karşısına geçti.

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jessica Chastain’in Beymen'in yüzü olarak karşımıza çıktı. Markanın 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” için poz verdi.

Jessica Chastain'in adeta bir heykel gibi kompozisyonlandığı çekimi ise ünlü fotoğraf sanatçısı Rafael Pavarotti gerçekleştirdi.

“Modern Time Icons” kampanyasının başrolündeki Jessica Chastain çekimlerde; Alaia, Erdem, Jacquemus, Loewe, Tom Ford ve Victoria Beckham gibi tasarımcı ve markaların kreasyonlarını üzerinde taşıdı.

BEYMEN 2024-25 SONBAHAR/KIŞ KAMPANYASI “MODERN TIME ICONS” KÜNYESİ:

Fotoğraf Sanatçısı: Rafael Pavarotti

Kadın Model: Jessica Chastain

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil