Dünyaca ünlü yıldız Elton John, Ömer Koç'un restoranı Telezzüz’e konuk oldu

İngiliz pop / rock’ının yaşayan efsanelerinden Sir Elton John, birkaç saatliğine Türkiye'ye geldi ve Ömer Koç'un davetlisi olarak Telezzüz’e konuk oldu.

Birkaç saatliğine Türkiye’ye gelen sanatçı, öğle yemeği için Türkiye'nin ilk bitki temelli lokantası Telezzüz’ü tercih etti. Sade, doğal ve duyarlı bir yaklaşımla bitki odaklı mutfağı yeniden şekillendiren Telezzüz, mevsiminde ve yerel malzemeleri kullanarak fark yaratan bir deneyim sunuyor.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile birlikte Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu’ndaki Telezzüz’de sonbahar tadım menüsünü deneyimleyen sanatçıya Telezzüz’ün ödüllü ve yaratıcı şefi Bahtiyar Büyükduman, menü ve yemekler hakkında bizzat bilgi verdi. Bir lokantanın ötesinde etik ve sürdürülebilir değerleri gözeten bir hareketin parçası olan Telezzüz’den çok etkilenen Elton John; “Bu, asla unutamayacağım bir deneyimdi. Her şey mükemmel ve dengeliydi.” diyerek memnuniyetini paylaştı.

Yemek sonrasında Telezzüz’ün mutfak ekibiyle bir araya gelen sanatçı, onlar için albüm ve plaklarını da imzaladı.

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren ve Divan Grubu’nun hayata geçirdiği Telezzüz, mevsimselliğe ve yerel ürün kullanımına özen gösteren, minimum karbon ayak izi üreten sürdürülebilir ve atıksız mutfak prensiplerini benimsiyor. Özenle seçilen malzemelerin doğallığını ve dokularını öne çıkaran reçetelerden oluşan menüsü ise her mevsim yenileniyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil