Dünyanın en güzel 11 köyü! Dünyanın dört bir yanından en görülesi köyler

Son yıllarda giderek daha fazla turist, bir soluklanma olarak yavaş köy yaşamını keşfetmeye ve deneyimlemeye çalışıyor. Köyler de daha çok turist ağırlıyor... Eşsiz bir gezi deneyimi için işte dünyanın dört bir yanından dünyanın en güzel 11 köyü... Vietnam, Türkiye, Fransa, İtalya, Fas ve dahası...

Elele.com.tr özel içerik

Gordes, Fransa

Gordes, Fransa'nın güneydoğusundaki Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesindeki Vaucluse ilinde bulunan bir komündür (kapalı toplum). Sakinleri Gordiens olarak biliniyor. En son 2021 yılında ölçülen nüfus 1.666.

Turizm, Gördes'in yerel ekonomisinin önemli bir parçasıdır. Turistik ticarete ev sahipliği yapan çok sayıda otel, oda ve kahvaltı tesisi, sezonluk kiralık evler ve restoranlar bulunmaktadır .

Başlıca turistik yerleri köyün kendisi, kale, Saint-Firmin Sarayı mahzenleri, Sénanque Manastırı ve Village des Bories'tir . Çevredeki kasabalarda Fontaine de Vaucluse , Roussillon veya L'Isle-sur-la-Sorgue , Luberon bölgesi, Avignon veya Mont Ventoux gibi diğer turistik yerler bulunabilir .

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil