Dünyanın en temiz 10 şehrini açıklıyoruz

9. Zürih, İsviçre

Zürih, İsviçre'nin en büyük şehridir ve ülkenin kuzey-orta kesiminde yer almaktadır. Şehirde İnşaat Mühendisliği ve Atık Departmanı bulunmaktadır. Ve bu departman neredeyse 30.000 çöp poşeti toplamanın ciddi yüküyle karşı karşıya. Bu özel ekip, 1.080 kilometre (648 mil) yürüyüş yolunu ve 737 kilometre (445 mil) kamu yolunu tertemiz tutmak için aralıksız çalışır.

Ekip, Zürih'in toplu taşıma sistemindeki her durağı baştan sona temizler. Şehir ayrıca çevre dostu toplu taşımayı sürekli geliştirmesi, özel bisiklet ağını genişletmesi, araştırmaları, yenilenebilir enerji konusundaki girişimleri ve otoyolların kapatılmasıyla da tanınıyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil