Dünyanın en temiz 10 şehrini açıklıyoruz

4. Kopenhag, Danimarka

Kopenhag 2 milyona yakın nüfusu olan bir metropol. Şehir iyi yapılandırılmıştır, mükemmel bir şekilde çalışmaktadır ve en üst düzeyde hizmetlere sahiptir. Kopenhag'da çok sayıda bisikletçi olması nedeniyle geniş bisiklet yolları ve yaya dostu caddeler vardır. Çevre dostu ulaşım öne çıkmaktadır.

Buna ek olarak Kopenhag hükümeti, su kalitesini iyileştiren, su ve hava kirliliğini azaltan kanalizasyon arıtmasına önemli yatırımlar yaptı. Ayrıca sakinler için geri dönüşüm ve sınıflandırmayı eğlenceli hale getiren tesisler de var. Kopenhag'da ayrıca insanların eski eşyalarını özgürce takas edip bağışlayabilecekleri özel alanlar da var.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil