Edirne'de nerede kalınır, ne yenir?

ÇAMLIBEL RESTAURANT
İstanbul yolu üzerinde yer alan ve Hürriyet gazetesinin Türkiye’nin en iyi 10 yol lokantası sıralamasına girmeyi başaran Çamlıbel Restaurant satır etiyle meşhur ve süt kuzusu kullanıyorlar. Satırla doğranan et sinirden ayırıp meşe kömüründe pişiriliyor. Kişi başı 60 liraya ziyafet çekebilirsiniz.
Tel: 0284 714 15 99
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil