Edirne'de nerede kalınır, ne yenir?
ÇAMLIBEL RESTAURANT
İstanbul yolu üzerinde yer alan ve Hürriyet gazetesinin Türkiye’nin en iyi 10 yol lokantası sıralamasına girmeyi başaran Çamlıbel Restaurant satır etiyle meşhur ve süt kuzusu kullanıyorlar. Satırla doğranan et sinirden ayırıp meşe kömüründe pişiriliyor. Kişi başı 60 liraya ziyafet çekebilirsiniz.
Tel: 0284 714 15 99
İstanbul yolu üzerinde yer alan ve Hürriyet gazetesinin Türkiye’nin en iyi 10 yol lokantası sıralamasına girmeyi başaran Çamlıbel Restaurant satır etiyle meşhur ve süt kuzusu kullanıyorlar. Satırla doğranan et sinirden ayırıp meşe kömüründe pişiriliyor. Kişi başı 60 liraya ziyafet çekebilirsiniz.
Tel: 0284 714 15 99