Ego dizisine yeni bir oyuncu katılıyor

Güney Kore uyarlaması EGO dizisi verilen aranın ardından ekranlara dönmesi bekleniyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’u yıllar sonra yeniden buluşturan Pastel Film imzalı dizinin ekibine yeni bir oyuncu katılıyor.

İlk kez 5 Şubat'ta FOX ekranlarında seyirci ile buluşan Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi seyirciden tam not aldı.  Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut'un yer aldığı Pastel Film imzalı dizinin ekibine yeni bir oyuncu katılıyor.

EGO DİZİSİNE YENİ OYUNCU 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; büyük bir borçla karşı karşıya gelen Erhan’ın patronu Sibel’in teklifiyle değişen hikâyesini beyazcama aktaran dizinin ekibine etkili oyunculuğuyla tanınan Şafak Pekdemir katılacak. Başarılı oyuncu FOX’ta pazar akşamları yayınlanan dizide “Esin” karakterine hayat verecek.

EGO 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

1. bölümün ardından ikinci bölümü heyecanla beklenen EGO dizisinin yeni bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu. EGO dizisinin 2. Bölümü 26 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.

EGO 2. BÖLÜM FRAGMANI

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil