Enerji seviyenizi önemli derecede iyileştirecek 7 alışkanlık

Yorgun mu hissediyorsun yoksa öğleden sonra bir çöküşe mi giriyorsun? Bu basit yaşam tarzı değişiklikleri büyük bir fark yaratabilir. Günlük rutininizde sadece birkaç basit değişikliği benimsemek, yorgunluğu yenmenin anahtarı olabilir. Peki daha enerjik hissetmek için neler yapılabilir?

8 saat uyusanız da yorgun hissederek mi uyanıyorsunuz? Veya gün içinde enerjinizin hemen tükendiğini mi hissediyorsunuz? O zaman alışkanlıklarınızdan bazılarını değiştirmenin veya yenilerini eklemenin zamanı gelmiş demektir. Sürekli hareket halindeyken, yeniden şarj etmenin yollarını bulmak zor olabilir. Bununla birlikte, Robert Wood Johnson Tıp Okulu Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Anabilim Dalı profesörü ve başkanı Dr. Alfred Tallia, düşük enerji seviyelerinin günlük rutininizde basit değişiklikler yaparak giderilebileceğini açıkladı. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil