Ev ekmeği

Ev ekmeği için pratik bir tarif

Malzemeler
3 bardak ekmeklik un
1 paket kuru maya
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz
½ bardak zeytinyağı
2 bardak ılık su

Hazırlanışı
Bütün malzemeyi derin bir kapta  karıştırın ve yoğurun. Katı olmayan bir hamur elde edin. Üzerini örtüp soğuk olmayan bir yerde 1-2 saat mayalanmaya bırakın. Mayalanan hamur iki katına çıkacaktır. Hafifçe tekrar yoğurup uygun bir kalıba ya da tepsiye alın. Bir saat kadar daha bekletin. Önceden 170 dereceye ısıtılmış fırına koyun ve altın gibi kızarana kadar pişirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil