Partnerinizle evliliğe hazır olduğunuza dair 7 işaret

2. Finansal şeffaflık ve istikrar

Para anlaşmazlıkları, çiftlerin kavga etmesinin en yaygın nedenlerinden biridir. Ancak, siz ve eşiniz finansal durumunuzu ve yeteneklerinizi açıkça tartışabiliyorsanız, bu olgun bir ilişkinin iyi işaretidir.

Bir çift olarak siz ve eşiniz, özellikle evlilik planları, gelecekteki evler, yatırımlar, çocuk yetiştirme vb. konuları tartışırken mali durumunuzu yönetirken daha iyi bir ekip çalışmasına sahip olmalısınız.

Ayrıca, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımadan önce siz ve eşiniz mali açıdan istikrarlı olmalısınız. Düzenli bir geliriniz varsa, planlarınız için birlikte birikim yapmaya başlayın. Ya da karşınızdaki kişi iki yakayı bir araya getirmekte zorlanıyorsa, bu fırsatı önce eşinizin istikrarlı bir kariyer bulmasına veya hedeflerini gerçekleştirmesine destek olmak ve ona yardımcı olmak için kullanabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil