Evrim Alasya'dan 'Kızılcık Şerbeti' ve Kıvılcım Arslan yorumu...

ShowTV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti ekran macerasına başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında Evrim Alasya da var. Evrim Alasya diziyle ilgili "İzleyicilere çok bizden bir hikâye anlatıyoruz" diyor. Alasya dizide Kıvılcım Arslan karakterini canlandırıyor.

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu Evrim Alasya 'Kıvılcım Arslan' karakterinde. Dizide aynı doğrulara fakat farklı kültürlere sahip iki ailenin çocuklarının ani evliliğiyle bir araya gelmeleri işlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi oyuncular yer alıyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil