Fesleğenli limonata
Malzemeler:
4-5 limon
6-7 su bardağı su
2.5 su bardağı toz şeker
Birkaç dal taze fesleğen
Hazırlanışı:
Limonları yıkayıp kabuklarını rendeleyin. Ortadan ikiye kesip suyunu sıkın. Limon kabuğu, limon suyu ve şekeri bir kaba alıp 1 gece bekletin. Ertesi gün tel süzgeçten geçirin. Üzerine soğuk su döküp fesleğen dallarını ekleyin. Buz ilave edip servis yapın.
* Tarif EvBahçe Dergisi'nden alınmıştır.
4-5 limon
6-7 su bardağı su
2.5 su bardağı toz şeker
Birkaç dal taze fesleğen
Hazırlanışı:
Limonları yıkayıp kabuklarını rendeleyin. Ortadan ikiye kesip suyunu sıkın. Limon kabuğu, limon suyu ve şekeri bir kaba alıp 1 gece bekletin. Ertesi gün tel süzgeçten geçirin. Üzerine soğuk su döküp fesleğen dallarını ekleyin. Buz ilave edip servis yapın.
* Tarif EvBahçe Dergisi'nden alınmıştır.