Fesleğenli limonata

Malzemeler:
4-5 limon
6-7 su bardağı su
2.5 su bardağı toz şeker
Birkaç dal taze fesleğen

Hazırlanışı:
Limonları yıkayıp kabuklarını rendeleyin. Ortadan ikiye kesip suyunu sıkın. Limon kabuğu, limon suyu ve şekeri bir kaba alıp 1 gece bekletin. Ertesi gün tel süzgeçten geçirin. Üzerine soğuk su döküp fesleğen dallarını ekleyin. Buz ilave edip servis yapın.

* Tarif EvBahçe Dergisi'nden alınmıştır.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil