Fındık dolgulu rulo

Fındık dolgulu rulo tarifi

Malzemeler:
8 milföy hamuru
300 g ince çekilmiş fındık
1 çay bardağı toz şeker
2 yumurtanın akı
Üzeri için
Pudra şeker

Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp yumuşamasını sağlayın. Yumurta akları, toz şeker ve fındık içini bir kasede çatal yardımıyla karıştırın. Bir milföy hamurunun yarısına harçtan ilave edin. Diğer yarısına aralıklı olarak 3 kesik yapın ve fındıklı harcın üzerine kapatıp kenarlarına bastırın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şeker serpip servis yapın. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil