Fırında balkabaklı tavuk eti

Fırında balkabaklı tavuk eti tarifi

Malzemeler:
8 tavuk but
300 gr balkabağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
8 yaprak adaçayı
Yarım su bardağı ceviz içi
Tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 çay bardağı su

Hazırlanışı:
Balkabağının kabuklarını soyup ince doğrayın. 2 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp balkabaklarını 3-4 dakika soteleyin. Tavuk butlarını 2 yemek kaşığı zey- tinyağı ile 2 dakika soteleyin. Tavuk butlarla balkabaklarını fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine cevizleri serpiştirin. Kalan zeytinyağı, tuz ve sirkeyi karıştırıp üzerine gezdirin. Suyu ilave edin. Adaçayı yapraklarını üzerlerine yerleştirip 190 dereceye ayarlı fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil