Fırında rezeneli balık

Fırında yumuşacık balık!

Malzemeler:
• 2 limon, dilimlenmiş
• 2 baş rezene (elma dilim doğrayın)
• 6 yeşil zeytin
• 6 siyah zeytin
• 4 yemek kaşığı zeytinyağı
• 600 gr derisi çıkarılmış, mevsim fileto balığı
• Limon suyu
• Tuz, karabiber
• Süslemek için; maydanoz
Hazırlanışı:
Fırını 220 dereceyeye ayarlayarak ısıtın. Limonları, rezeneleri ve zeytinleri tencereye koyun. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı dökün ve tuz, karabiber ile çeşnilendirin. Yaklaşık 10 dakika fırınlayın. Ardından fırının derecesini 120 dereceye indirin. Balığı dört eşit parçaya bölün, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Üzerlerine limon suyu gezdirin. Sebzeleri üzerlerine yerleştirin, kalan yağı dökün. 20-25 dakika süreyle fırınlayın. Maydanozla süsleyerek servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil