Fıstıklı somon

Fıstıklı somon tarifi

Malzemeler
4 parça somon balığı
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
5-6 dilim kızarmış ekmek
Yarım çay bardağı iri çekilmiş Antep fıstığı
1 çay kaşığı kekik

Hazırlanışı:
Somon balıklarını yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. üzerlerine zeytinyağı sürüp tuz karabiber serpin. önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15 dakika pişirip fırından alın. Kızarmış ekmekleri rondoda çekip iri çekilmiş Antep fıstığı ve kekikle karıştırın. Hazırladığınız karışımı fırından çıkarttığınız balıkların üzerine bolca serpip tekrar fırına alarak 20 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil