Frambuazlı pasta tarifi nasıl yapılır?
Glutensiz bir tatlı tarifimi arıyorsunuz frambuazlı pasta tarifine ne dersiniz? Hem rahatsız etmeyecek hem de bir o kadar lezzetli olan frambuazlı pastanın tarifini hazırladık. Glutensiz frambuazlı pasta nasıl yapılır? Farklı meyvelerle de süsleyebileceğiniz glutensiz frambuazlı pasta tarifi
5 kişilik
14 dakika
20 dakika
110 kalori
Frambuazlı pasta tarifi için gerekli malzemeler
- 2 yumurta
- 4 çorba kaşığı pudra şekeri
- 4 çorba kaşığı glutensiz un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Krema için
- 1 su bardağı tozşeker
- 3 çorba kaşığı glutensiz un
- 2 çorba kaşığı pirinç unu
- 2 su bardağı frambuaz
1
Pandispanyası için yumurta ve şekeri çırpın.
2
Üzerine diğer malzemeleri ekleyin.
3
170 derecede yaklaşık 15 dakika pişirin. Bu pandispanyadan 3-4 adet pişirin.
4
Un ve nişastayı bir miktar suda eritin.
5
Şekeri kaynatarak şerbet haline getirin. Bağlamak için kaynağında nişastalı karışımı içerisine ilave edin.
6
Karışımı ikiye bölün. Bir frambuazları ezdikten sonra karışımın yarısına karıştırın.
7
Renkli ve renksiz olarak hazrıladığınız kremaları pandispanyaların arasına krema olarak kullanın.
8
Üzerini fındık ve frambuaz ile süsleyerek servis yapın.