Galler Prensesi Kate Middleton bilmecesi devam ediyor

Fotoğraf skandalı

Geçtiğimiz yıl aralık ayından itibaren kamuoyundan uzak olan Kate, 10 Mart ulusal anneler gününde çocuklarıyla fotoğraf paylaştı.

Prensesin paylaştığı fotoğraf üzerinde oynandığı gerekçesiyle ajanslardan kaldırıldı ve işler bundan sonra daha ciddi bir hal almaya başladı.

Fotoğrafla ilgili Kate özür açıklaması yaparken kraliyet ailesi sessizliğini korudu. Amerikan TV programları hızla bir kraliyet karmaşasına dönüşen bu durumla açıkça dalga geçti. Sonrasında ise fotoğrafta Kate'in yer alıyormuş gibi rötuş yapıldığı iddia edildi. Fotoğraftaki Kate görüntüsünün çok önceden çekilen başka bir fotoğrafa ait olduğu öne sürüldü.

Kaynak: CNN Edition 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil