Gevrek kızartma hamur

Malzemeler
2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
2 tatlı kaşığı tuz
Un
Kızartmak için
Zeytinyağı

Hazırlanışı:
Yumurtaları hamur yoğurma kabına kırın. Yoğurt, karbonat ve tuzu ekleyip karıştırın. Hafifçe ele yapışan bir hamur elde edene kadar un ekleyerek yoğurun. Hamuru dört eşit bezeye ayırıp yuvarlayın ve un serpilmiş bir zeminde merdaneyle 3 mm kalınlığında açın. Bıçakla 6X6 santimlik kareler şeklinde kesin. Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Hamurları ekleyip kızartın.

* Tarif Lezzet Dergisi'nden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil