Hardaliyeli armut tatlısı ve karanfilli dondurma

Hardaliyeli armut tatlısı ve karanfilli dondurma tarifi

Malzemeler:
• 250 ml hardaliye
• 3 kakule
• 3 karanfil
• 3 tarçın
• 3-4 armut
• Bal

Hazırlanışı:
Armutları kabuklarını soyduktan sonra, hardaliyenin içinde yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Pişirdikten sonra kalan sosa biraz bal ekleyerek kısık ateşte çektirin. Akışkan bir sos kıvamına gelmeli. Altına brownie kıtırlarını yenilebilir simle birleştirip, taban yapabilirsiniz. Karanfilli dondurma ve çektirdiğiniz sos ile servis edebilirsiniz.

Karanfilli dondurma için
Malzemeler:
• 500 ml tam yağlı süt
• 500 ml krema
• 250 ml elma suyu konsantresi
• 6 karanfil

Hazırlanışı:
Süt, krema, elma suyu konsantresi ve dövülmüş karanfili kaynatıp, soğutun. Ardından bir gece soğutup dondurma karışımını süzüp, dondurma makinesine koyabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil