Harry ve Meghan belgeseli ne zaman? Netflix tarih verdi... Prens Harry, Netflix'in yeni fragmanında 'kirli bir oyun' diyor

Çift, son fragmanda kraliyet ailesinin bir parçası olarak hayatın onlar için nasıl olduğuna dair daha fazla fikir veriyor gibi görünüyor.

Prens Harry, “Ailede bir hiyerarşi vardır” diyor; "Haber sızdırılıyor ama yalan haber de üretiliyor. Kimse tam gerçeği bilmiyor. Biz biliyoruz"

Harry, eşi Meghan ve annesi Prenses Diana'ya ve onların kraliyet hayatı deneyimlerine atıfta bulunarak "bu kurumda evlenen kadınların acısına ve ıstırabına" değiniyor.

Harry'nin "Evlenerek bu kuruma giren kadınların çektiği acı ve ızdırap herkesin almaya üşüştüğü bir haber" sözleri videoda yer alıyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil