Harry ve Meghan belgeseli ne zaman? Netflix tarih verdi... Prens Harry, Netflix'in yeni fragmanında 'kirli bir oyun' diyor

Belgesel dizisinin yönetmenliğini Liz Garbus üstleniyor.

BBC'nin konuya ilişkin haberinde şu yorum yapılmış:

"Sussex Dükü ve Düşesi'nin son fragmanı, Kraliyet Ailesi'ne herhangi bir zeytin dalı sunma belirtisi göstermeyen bir dizi sert yorumu ortaya koyuyor.

Bunun yerine, "Meghan'a karşı diğer insanların gündemlerine uygun bir savaş olduğunu" iddia eden bir yorum var"

Videoda, sosyal medyadaki yanlış bilgilerle mücadele konusunda uzmanlaşmış bir şirket kuran Christopher Bouzy, fragmanda beliriyor ve "Bu nefretle ilgili. Irkla ilgili" diyor. Bouzy BBC'ye göre Meghan'ın bir destekçisiydi ve ona yönelik çevrimiçi saldırılar konusunda uyarıda bulunmuş.

Fragman, çevresini saran yoğun basın ilgisinin görüntülerini kullanarak Meghan'ın deneyimini Prenses Diana'nın karşılaştığı baskıyla ilişkilendiriyor. Meghan'ın ise, "Anladım, seni asla koruyamayacaklar" sözleri duyuluyor.

(Bu yazının ardından Netflix üyelik ücreti ne kadar? makalemizi de okuyabilirsiniz.)

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil