Haşlanmış elma ve muz

Gerekli Malzemeler
•1 adet sarı elma
•1 adet yerli muz
•Tarçın

Hazırlanışı
Elmayı soyun, çekirdek yataklarını çıkarın, biraz suda haşlayın. Pişmesine yakın, muzu da soyup tencereye koyun. Bir dakika kadar da böyle haşlayın. Çıkarın, ezin, tarçınla tatlandırın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil