Havuçlu tarhana

15. aydan itibaren...

Malzemeler:
1 tatlı kaşığı tarhana (toz halinde)
1 su bardağı tavuk suyu
1 adet küçük boy havuç
1 adet küçük boy domates

Hazırlanışı:
Tarhanayı 1 çorba kaşığı su ile inceltin. Tavuk suyunda havuç ile çekirdekleri temizlenip rendelenmiş domatesi pişirin. Püre haline getirdikten sonra tarhanayı ekleyin. Orta ateşte, yoğunluğuna göre sıcak su ekleyerek tekrar pişirin. Ocaktan alın servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil