İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli 5 glutensiz tarif
Bugünlerde pek çok kişi, çeşitli sebeplerden glutensiz beslenmeyi tercih ediyor. İftar menünüzü hazırlarken tarif bulmakta zorlanıyorsanız, bu birbirinden lezzetli ve pratik 5 tarif tam size göre!
Karnabahar pilavı
Malzemeler
1 orta boy karnabahar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Bir parça kişniş, öğütülmüş
Kimyon
1 orta boy soğan
1 diş sarımsak
1 demet dereotu
Aşama 1
Karnabaharın sert saplarını küçük parçalar halinde kesin. Bir mutfak robotundan geçirin.
Aşama 2
Tavaya yağ koyun ve ufalanmış karnabaharları tavada kavurmaya başlayın. Soğan, sarımsak, kişniş ve kimyonu ekleyin. İstediğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyin.
Aşama 3
İnce kıyılmış dereotunu da ekleyin ve servis edin.